Menu

Maandag: op afspraak       -       Dinsdag & woensdag & donderdag: 10u00 - 17u00        -       vrijdag & zaterdag: op afspraak

De mooiste kaarten op maat

Naast de geboorte van een kind en een huwelijk zijn er uiteraard nog tal van andere gelegenheden om uw familie, vrienden, kennissen of collega’s te verrassen. En of het nu gaat om een verjaardag, verloving, communie of lentefeest, Microfan heeft voor u de perfecte kaart voor elke bijzondere gebeurtenis.

Gepersonaliseerde kaarten

Voor geboortekaarten, huwelijkskaarten, doopsuiker en allerlei kaarten op maat in Schoten kan u bij ons aankloppen. De kaarten kunnen door u zelf samengesteld en opgemaakt worden. Met een jarenlange ervaring staat Microfan u bij met gericht advies en een vlotte service. Dit alles aan een correcte prijs. Door die filosofie consequent toe te passen, kunnen wij u steevast kwaliteitsvol drukwerk garanderen.

Contact opnemen

Wij geven u vanzelfsprekend graag antwoord op al uw vragen en trachten daarbij altijd in te spelen op uw specifieke wensen. Voor bijkomende inlichtingen of een vrijblijvende offerte, kan u ons altijd contacteren.

blog microfan   verzending
     
 prijslijst geboortekaarten eigen collectie    hoe drukklare bestanden aanleveren