Menu

Maandag: op afspraak       -       Dinsdag & woensdag & donderdag: 10u00 - 17u00        -       vrijdag & zaterdag: op afspraak

Mooie en trendy huwelijkskaarten

Komt uw huwelijksfeest er bijna aan? En bent u op zoek naar originele huwelijkskaarten in Schoten? Dan bent u bij Microfan aan het juiste adres. Zo bieden zij een leuk alternatief voor de klassieke huwelijksuitnodigingen. U kan kiezen uit een brede waaier aan hedendaagse, hippe en trendy ontwerpen die volledig aanpasbaar zijn. Of wat denkt u van een trouwkaart met gepersonaliseerde foto's?

Unieke en originele creatie

Het ongeëvenaarde assortiment, de ijzersterke prijs/kwaliteitverhouding en de expertise van onze medewerkers zijn pluspunten die meteen het verschil maken. Microfan staat garant voor een unieke en originele creatie die eventueel kan worden begeleid door het nodige drukwerk, volledig in de stijl van de eerder ontworpen kaart.

Talrijke tevreden klanten

Microfan hanteert een aanpak waar persoonlijke aandacht en het voorzien in oplossingen op maat de kerngedachten zijn. In de loop der jaren hebben wij dan ook een groot, vast en vooral tevreden klantenbestand opgebouwd. En tevreden klanten komen terug en vertellen het verder. Mondelinge reclame is dan ook ons mooiste visitekaartje.

Wil u graag een offerte op maat? Of meer informatie over onze andere producten zoals doopsuiker, geboortekaarten of allerlei ander drukwerk? Neem dan nu contact op. Het doet ons oprecht plezier u als klant te mogen verwelkomen!